Iva Bittová & Čikori vystoupí v Památníku Tomáše Bati

22.05.2022 15:01

ZLÍN  - Památník Tomáše Bati letos v květnu oslaví třetí výročí znovuotevření po rekonstrukci do původní čisté podoby z roku 1933. K této příležitosti se v jeho jedinečném prostoru pořádá ojedinělá akce spojená i se slavnostním zahájením hlavní návštěvní sezóny. Těšit se můžete na koncert Ivy Bittové s kapelou Čikori, kteří v neopakovatelném prostředí Baťova Památníku vystoupí v úterý 24. května od 19 hodin. Vstupenky jsou již v prodeji.
„Na letošní květen připadá třetí výročí slavnostního otevření obnoveného Památníku Tomáše Bati, který tak po více než 75 letech opět slouží svému původnímu účelu. Vloni se bohužel výroční veřejná událost nemohla konat kvůli zhoršené epidemiologické situaci. O to větší máme radost, že na letošní ‚památníkovské‘ výročí k nám můžeme pozvat veřejnost na výjimečnou akci v podání Ivy Bittové,“ upřesnila Dana Macourková, vedoucí Památníku T. Bati. V den konání koncertu v úterý 24. května jsou navíc i prohlídky Památníku zdarma v čase 10:00 – 15:00 hodin.
„Památník Tomáše Bati je unikátním prostorem, a proto se zde snažíme uvádět jen výjimečné kulturní projekty. Přesně takové je i vystoupení Ivy Bittové,“ doplnil Pavel Stojar, náměstek primátora. Vstupenky na koncert jsou již vyprodány!

Více informací na www.pamatnikbata.eu.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Památník Tomáše Bati