Informační centrum v Rožnově propaguje akce na velkoplošné obrazovce

27.02.2021 07:47

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Rožnovské turistické informační centrum nabízí všem pořadatelům akcí ve městě i okolí novou službu – propagaci jejich akcí na velkoplošném televizním panelu ve výloze informačního centra na Masarykově náměstí.
„Organizátoři mohou posílat plakáty (ideálně ve formátu JPG nebo PDF) na e-mailovou adresu ic@roznov.cz a jejich akce se objeví na televizním panelu. Nový velkoplošný panel včetně ovládacího softwaru vyšel na 90 tisíc korun,“ informovala tisková mluvčí rožnovské radnice Jana Raszková.
„Na panelu se v opakující smyčce promítají plakáty a pozvánky na blížící se akce. Pořadatelé mají možnost zaslat nám své propagační letáky a materiály (ideálně ve formátu JPG nebo PDF), které rádi zveřejníme. Kromě pozvánek na zařízení běží v pravidelných smyčkách také propagační videa města Rožnov, případně spoty z turistické oblasti Valašsko,“ uvedla Jana K. Bajanová z turistického informačního centra.
Nový velkoplošný panel je jednou ze součástí postupné kultivace prostoru turistického informačního centra. „Našim cílem bylo opustit praxi vylepování plakátů na skleněnou výlohu informačního centra. Nová velkoplošná obrazovka a s tím i nová možnost promování akcí je jeden z kroků kultivace prostoru, který by odpovídal současným trendům. Od pořadatelů tedy nyní preferujeme plakáty a pozvánky na akce v elektronické podobě,“ řekl Martin Beníček, vedoucí Oddělení kultury a cestovního ruchu MěÚ Rožnov.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm