Informace pro fotbalové fanoušky k utkání se Slavií Praha

23.07.2021 16:02

ZLÍN - Pokud se chystáte navštívit první ligové utkání nové sezony Fortuna ligy s SK Slavia Praha v neděli 25. července, věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím.

Kapacita
Maximální povolená kapacita stadionu je 5000 diváků. Není nutnost dodržovat rozestupy ob místo ani ob řadu, permanentkáři tak mohou sedět na svých sedadlech.

Vstupenky
On-line prodej vstupenek kupujte v sekci vstupenky – online prodej. Odkaz ZDE. Lístek zakoupený přes internet je nutné si zaslat na email nebo vyzvednout na nejbližší pobočce Ticketportalu (vstupenky nelze vyzvednout na stadionu). Je nutné si opět zkontrolovat na vstupence vchod a ten použít. Turnikety neumožňují vpustit diváka na stadion jiným vstupem, než který je zaznačen na lístku!
V případě nevyprodání kapacity v on-line prodeji, budou v den utkání hodinu a půl před začátkem zápasu (tj. 17:30) otevřeny pokladny, kde si rovněž můžete koupit vstupenky.
Upozorňujeme fanoušky hostů, že veškeré vstupenky do jejich sektoru byly zaslány na klub SK Slavia Praha, který je distribuuje po vlastní ose.

Dále upozorňujeme fanoušky, aby se dostavili na stadion s dostatečným časovým předstihem a vyhnuli se tak případným dopravním komplikacím.
Ceník vstupenek
Hlavní tribuna                             200 Kč
Tribuna Východ                          170 Kč
Tribuna Jih / Fans Domácí         150 Kč
Tribuna Sever                             120 Kč

Stadion
FC Fastav Zlín vs. SK Slavia Praha | 25. července od 19:00, stadion Letná Zlín
Otevření stadionu:                      17:30
Otevření pokladen:                     17:30
Otevření zákaznického centra:   17:30
Mobilní fanshopy otevřeny u hlavní a východní tribuny.
Klubové bulletiny v prodeji na fanshopech a u kolportérů vně i uvnitř stadionu.

Podmínky bezinfekčnosti pro vstup na stadion
Splnění podmínek bezinfekčnosti se prokazuje:
• osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
• osoba absolvovala nejdéle před 3 dny POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
• osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
- od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
- od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
• osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a
od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.
Samotesty a čestné prohlášení nebudou akceptovány, nutností je alespoň potvrzení od zaměstnavatele s razítkem. Návštěvníci stadionu jsou povinni mít po celou dobu utkání ochranný prostředek dýchacích cest.

Parkování
Majitelé parkovacích karet z loňské sezony mají právo na využití parkoviště za hlavní tribunou.
Všem ostatním návštěvníkům utkání doporučujeme parkovat na parkovišti nákupního centra Čepkov, které je vzdáleno chůzí pět minut od stadionu. Vyhnete se tak případným komplikacím s umístěním svého vozidla.

Vstup na stadion
Důrazně upozorňujeme diváky, aby přišli s časovým předstihem a vyhnuli se tak řadám u vstupů na stadion! Zvláště při tomto rizikovém utkání, kdy budou probíhat důkladnější osobní prohlídky, a můžou tedy vzniknout delší řady a tím i prodlení. 
Upozorňujeme, že na stadion nebude vpuštěn žádný podnapilý fanoušek a vstupenka mu nebude zpětně proplacena! 
Fotbalový klub FC Fastav Zlín si vyhrazuje právo nevpustit na stadion jakoukoliv osobu, která by jakýmkoliv způsobem porušovala návštěvní řád bez nároku na vrácení vstupného.

Bezpečnost na stadionu
Každý divák, který navštíví utkání FC Fastav Zlín, a.s., tímto souhlasí s podmínkami Návštěvního řádu a je povinen se jimi řídit! Hlavní pořadatel spolu s bezpečnostním manažerem apeluje na dodržování Návštěvního řádu před, v průběhu a po skončení utkání!
Stadion je monitorován kamerovým systémem a je tedy možná i zpětná identifikace pachatele!
Předem bychom chtěli poděkovat všem fanouškům za bezproblémové průběhy utkání a opět apelujeme na slušné lidské chování a dodržování Návštěvního řádu.

FC Fastav Zlín