Hudba pomůže zlínské onkologii už počtvrté

07.03.2022 07:54

ZLÍN - Koncerty s názvem I hudba může pomoci opravdu pomáhají. „Patří k projektu Pomáháme onkologii, jehož smyslem a cílem je zlepšovat podmínky pro léčbu pacientů v Komplexním onkologickém centru Baťovy nemocnice. Hudba pomůže zlínské onkologii už počtvrté,“ sdělila Renáta Večerková, tisková mluvčí KNTB.
Letošní koncert se uskuteční v sobotu 12. března od 17. hodiny v prostorách budovy 14|15 Baťova institutu. „Akci organizuji již počtvrté v rámci projektu Pomáháme onkologii. Chystáme příjemný hudební večer s bohatým doprovodným programem,“ uvedla Jiřina Lysáková, propagátorka a organizátorka akce.
„Na pódiu letos vystoupí tři hudební seskupení ze Zlína. Večer zahájí žáci ZUŠ Zlín – Jižní Svahy, poté vystoupíme s naší kapelou a večer završí koncert kapely MERS,“ přiblížila Jiřina Lysáková.
Cena vstupenky je 100 Kč a celá částka již tradičněpomáhá projektu. Doprovodný program nabízí možnost zakoupit si různé předměty, jako jsou například mýdla, svícny, náramky přátelství, knihy i podkovy z dílny Jana Havelky, místního kováře. „Jsem vděčná, že akci můžu pořádat, je to pro mě nejkrásnější koncert celého roku,“ doplnila Jiřina Lysáková.
Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji a budou k dispozici i na místě v den koncertu.

Vlastimil Langer
Zdroj: Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně

Foto: Archiv SNZ