Hejtman vyhlašuje výběrové řízení na pozici ředitele Krajského úřadu Zlínského kraje

11.02.2022 11:06

ZLÍNSKÝ KRAJ – Výběrové řízení na pozici ředitele Krajského úřadu Zlínského kraje vyhlašuje hejtman Zlínského kraje. Dosavadní ředitel krajského úřadu Milan Štábl končí ve své funkci k datu 28. února.

„Pan Štábl se rozhodl vydat jinou cestou. Jeho rozhodnutí respektuji, život má být pestrý. Chci panu řediteli poděkovat za všechnu dobrou práci, kterou za tři a půl roku ve své funkci odvedl pro Zlínský kraj a přeji mu hodně úspěchů v dalším profesním i osobním životě,“ řekl hejtman Zlínského kraje Radim Holiš.

„Své působení na krajském úřadě považuji za cennou profesní i životní zkušenost. Bylo pro mě ctí a zároveň radostí pracovat pro občany našeho kraje společně s vysoce profesionálním týmem mých kolegů, zaměstnanců krajského úřadu, jejichž práce si velmi vážím,“ uvedl ředitel Milan Štábl.

„Podrobnosti k vyhlášenému výběrovému řízení na pozici ředitele Krajského úřadu Zlínského kraje jsou zveřejněny na Úřední desce Zlínského kraje (https://www.kr-zlinsky.cz/vyberove-rizeni-na-pozici-reditel-reditelka-krajskeho-uradu-zlinskeho-kraje-ud-23763.html),“ doplnila Soňa Ličková, krajská tisková mluvčí.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Zlínský kraj