Foťte Valašsko a vyhrajte finanční odměny

21.08.2021 12:21

VSETÍN - Destinační společnost Valašsko vyhlásila fotosoutěž s názvem Vyfoť Valašsko a vyhraj. Vybrat si můžete z kategorií Sportovní vyžití na Valašsku, Příroda na Valašsku a Tradice na Valašsku.
„Pravidla soutěže jsou jednoduchá – stačí pořídit dostatečně kvalitní fotografii (datový formát JPEG, formát A5 při minimálním rozlišení 300 dpi) a zaslat ji do 10. října na e-mailovou adresu fotosoutez@visit-valassko.cz. Zapojit se můžete maximálně jedním snímkem v každé kategorii a pořízen musí být výhradně v oblasti regionu Valašsko. Je přitom potřeba uvést jméno autora, místo nebo lokalitu pořízení fotografie a kategorii, do které se zapojujete. Zasláním udělujete vyhlašovateli soutěže souhlas se zveřejněním fotografie na sociálních sítích a webových stránkách,“ informovala tisková mluvčí vsetínské radnice Jana Raszková.
Hodnocení snímků provede a pořadí v každé kategorii určí komise jmenována organizátorem ze zástupců jednotlivých regionů Valašska, a to zástupce Sdružení obcí Mikroregionu Vsetínsko, města Vsetín, města Valašské Meziříčí, města Rožnov pod Radhoštěm, Dobrovolného svazku obcí Mikroregion Valašskomeziříčsko–Kelečsko, Sdružení Mikroregion Rožnovsko, Sdružení obcí Hornolidečska, Sdružení Valašsko-Horní Vsacko a Sdružení pro rozvoj Mikroregionu Střední Vsetínsko.

Vyhlášení vítězných fotek proběhne 31. října na webu www.visit-valassko.cz. Autoři tří nejlepší snímků v každé kategorii obdrží finanční odměny ve výši 3 000 Kč (1. místo), 2 000 Kč (2. místo), resp. 1 000 Kč (3. místo).
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Vsetín