Fenomén odolnosti přiveze do Zlína přední kouče z celé republiky

26.12.2022 12:29

ZLÍN - Kouč sportovců a manažerů Marian Jelínek, herec a režisér Jaroslav Dušek, konzultant a stratég vrcholových sportovců Vít Schlesinger, lékařka a psychosomatička Helena Máslová, kvantový a jaderný fyzik Jan Rak, volejbalový trenér Zdeněk Haník – tyto a další známé osobnosti věnující se osobnímu rozvoji zamíří o druhém lednovém víkendu do Zlína.

„V Galerii Desítka v Obchodním domě se 13. až 15. ledna uskuteční akce s názvem Fenomen odolnosti - víkend nabitý přednáškami a besedami na zajímavá témata. Vstupenky na akci, která slibuje spoustu inspirace a sdílení zkušeností, jsou již v prodeji na www.fenomen-odolnosti.cz,“ informovala Martina Žáčková, tisková mluvčí Obchodního domu Zlín.

„Dnešní doba na nás klade zvýšené nároky. Zvláště nyní je důležité pečovat o svou vnitřní sílu, budovat svou odolnost a pracovat na duševním zdraví, které významně ovlivňuje i zdraví fyzické. Proto jsme do Zlína pozvali celou řadu osobností, které mají k tomuto tématu co říct a mohou být pro mnoho lidí motivací a inspirací. Na téma se díky tomu podíváme z nejrůznějších úhlů. Je mimořádné, že se podařilo pro tento jeden víkend dát dohromady tak silnou sestavu řečníků,“ řekla hlavní organizátorka Tereza Winklerová. Součástí budou i besedy nebo promítání filmů.

Více na www.fenomen-odolnosti.cz

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Obchodní dům Zlín