Dopravní společnost připravuje den otevřených dveří

18.04.2022 07:56

ZLÍN - Dopravní společnost Zlín – Otrokovice chce letos po covidovém přerušení obnovit tradici každoročních dnů otevřených dveří.
„Tradiční den otevřených dveří Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice se po nuceném vynechání z důvodu protiepidemických opatření v letech 2020 a 2021 znovu uskuteční v sobotu 11. června,“ informoval Vojtěch Cekota, tiskový mluvčí dopravní společnosti.
Předpokládá se, že oblíbené setkání dopraváků, jejich rodinných příslušníků, fanoušků MHD a nejširší veřejnosti v prostorách vozového depa DSZO ve Zlíně na Podvesné XVII se bude konat v zažitém čase od 9 do 16 hodin.
„Fanoušci MHD, kteří přijíždějí ze vzdálenějších míst, si už tento termín mohou zapsat do svých diářů,“ uvedl ředitel DSZO Josef Kocháň.
Na přípravách a zajištění DOD se bude podílet několik desítek zaměstnanců DSZO. Bližší podrobnosti o programu letošního dne otevřených dveří zveřejní DSZO přibližně deset dnů před akcí.
K tradičnímu programu dne otevřených dveří DSZO patří například jízdy historických trolejbusů a autobusů, prohlídky dispečinku, vozidel, dílen, technického zázemí, průjezd myčkou, ale také hry a soutěže pro děti, občerstvení, nafukovací balonky, hudba.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Dopravní společnost Zlín – Otrokovice