DJs Foxxy Jay & LuccaS roztančí otrokovické náměstí

01.08.2021 07:09

OTROKOVICE - V rámci hudebního cyklu Náměstí zazní před Otrokovickou BESEDOU poprvé elektro hudba. Čtyřhodinová netradiční produkce se uskuteční v neděli 8. srpna od 16:30. Slečna Foxxy Jay za mixážním pultem společně s DJ LuccaSem namíchají příjemnou porci elektronické taneční muziky k nedělnímu letnímu podvečeru. Vstup na akci je volný, kvalitní občerstvení bude zajištěno.
„Foxxy Jay působí na hudební scéně již šest let. Její nejoblíbenější hudební žánry jsou trance a techno. Díky vítězství v několika DJ soutěžích se dostala do povědomí a hraje v Brně, Praze, na různých místech Moravy, Slovenska a Rakouska. Od roku 2019 se věnuje produkci. Vydala colab s DJ Hold – Flash From Eternity na labelu Submission Recordings a vlastní EP Elated/Perfection na labelu MOSP Recordings. V  covidové době a lockdownu dělá pravidelné live streamy pro vídeňské promotery Friends and Co Vienna,“ přiiblížila tisková mluvčí otrokovické radnice Romana Pastuszková.
DJ LuccaS je zaměřený primárně na subžánr elektronické taneční hudby - trance. Další jeho oblíbené jsou deep, progressive, electro a bigroom house. Když je múza, tvoří i mashupy z různých songů. Po delší odmlce se za mixem postaví spolu s Foxxy Jay, s kterou občas vysílá livestreamy a dříve spolu také hráli na klubových akcích. Hrál se jmény jako Skytech, Matamar, Mekki Martin atd.
Hudební cyklus Náměstí se koná každým rokem v letních měsících na nám. 3. května před Otrokovickou BESEDOU. Několik nedělních hudebních podvečerů je věnováno lidem z Otrokovic a návštěvníkům zcela zdarma. Většinou se zde prezentují lokální kapely nejrůznějších žánrů. Elektro hudba bude mít na náměstí v Otrokovicích svou premiéru.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice