Děti opět uloží broučky k zimnímu spánku

15.10.2022 10:56

OTROKOVICE - Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice pořádáoblíbenou podzimní akci Uspávání broučků, která je určena všem dětem a rodičům.
„Každý kdo má rád přírodu a dobrodružství může přijít v neděli16. října mezi 15 a 16:30 hod. k Moravní lávce, kde bude start trasy. Pro účastníky je připraven zajímavý program, v rámci kterého budou děti pomáhat broučkům nachystat se na zimu. Mezi rozmanitými úkoly nebude chybět chystání zavařenin, vaření čaje, uklízení v domečku i stlaní peřinek,“ informovala Lenka Vaculová, otrokovická tisková mluvčí.
„Těšíme se na všechny děti i rodiče, kteří nám pomůžou uspávat broučky. V cíli je pro zahřátí připravena broučkova polévka a také rozdělaný oheň. Tak si nezapomeňte do batůžku přibalit špekáčky nebo další dobroty k opékání,“ láká organizátorka akce Eva Doležalová z Centra volného času na Baťově spadajícího pod DDM Sluníčko Otrokovice.
Chybět nebude ani doprovodný program u skautské klubovny. Připravena bude výtvarná dílnička, prohazovadla i jízda na ponících. Vstupné je jednotné 50 korun.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto:Městský úřad Otrokovice