Dermatovenerologii vede nová primářka, oddělení nabídne zajímavé novinky

17.11.2022 14:04

KROMĚŘÍŽ - Milé kolegiální prostředí a maximální vstřícnost směrem k pacientům. To jsou hlavní body, kterými se chce řídit nová primářka Dermatovenerologie Kroměřížské nemocnice a.s. Eva Pospíšilová. Ve funkci vystřídala 1. listopadu dlouholetého primáře oddělení Josefa Ptáčka.
„Přála bych si, aby se nám podařilo vytvořit ještě více přátelské prostředí pro pacienty. Ráda bych navázala větší spolupráci s obvodními lékaři i dalšími specialisty tak, aby jejich pacienti nebyli posíláni do vzdálenějších zařízení, ale abychom je mohli ošetřovat u nás. Naší snahou bude ošetřit co největší počet pacientů při minimální čekací době,“ uvedla Pospíšilová s tím, že k tomuto kroku jistě přispěje také zpřehlednění ordinačních hodin a lepší organizace celého dne.
Oddělení také nabídne novinky v poskytované péči, držet se však bude také osvědčených programů, o které mají pacienti velký zájem.
„Každý rok budeme pořádat velmi oblíbený Den melanomu pro pacienty i naše kolegy z nemocnice. Novinkou, kterou nabídneme, pak bude lokální fototerapie na ozařování onemocnění v kštici pro léčbu lupénky, seborey a ekzémů. Fototerapii přitom bude možné využívat celoročně,“ dodala primářka Pospíšilová, která má mimo jiné v plánu také postupné zavádění výkonů léčebné kosmetiky.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Kroměřížské nemocnice a.s.