Cizince, který zabil svého soka, obvinili kriminalisté z vraždy

15.06.2022 12:59

POLICIE ZLÍNSKÉHO KRAJE – Krajští kriminalisté v úterý 14. června obvinili ze zvlášť závažného trestného činu vraždy třicetiletého cizince. Obviněnému nyní za tuto trestnou činnost hrozí dvanáct až dvacet let za mřížemi.
„Muž přišel na nevěru své přítelkyně, a proto se rozhodl, že svého stejně starého soka, rovněž cizího státního příslušníka, zabije. Celý incident se stal v pondělí a svou roli při tom sehrál i alkohol. Zhrzený muž nejprve zakoupil kuchyňský nůž a poté odjel do Holešova do svého zaměstnání, kde oba cizinci pracovali. Na dvoře firmy pak stejně starého známého vyhledal, po slovní i fyzické potyčce ho bodl do břicha a utekl. Napadený muž, i přes veškerou snahu záchranářů na místě svým zraněním podlehl,“ uvedla policejním mluvčí Simona Kyšnerová. Podezřelého třicetiletého cizince policisté pár hodin po činu  zadrželi na autobusovém nádraží ve Fryštáku. 
Kriminalisté již spis s žádostí o podání návrhu na vzetí obviněného do vazby předložili na krajské státní zastupitelství. O uvalení vazby bude rozhodovat soud.

Vlastimil Langer

Zdroj: Policie Zlínského kraje

Ilustrační foto: Archiv SNZ