Busfest přiveze do Zlína pojízdnou Zoo

21.04.2022 16:57

ZLÍN – Studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají již 13. ročník netradičního hudebního festivalu BUSFEST. Na festival v jedoucích trolejbusech s tématem Pojízdná Zoo se mohou návštěvníci těšit již tento pátek 22. dubna. Zúčastnit se budou moci koncertů v celkem třech trolejbusech, které vyjedou ze zlínské trolejbusové točny pod Sportovní halou.
„Jednodenní festival BUSFEST pořádají studenti v rámci předmětu Komunikační agentura. Kromě tří koncertů, které se odehrají tradičně v jedoucích trolejbusech, návštěvníky čeká také doprovodný program a občerstvení v areálu festivalu na zlínské trolejbusové točně pod Sportovní halou. Doprovodný program začíná v 15.00 hodin odpoledne a první party busy se rozjedou úderem 18.00 hodiny,“ informovala tisková mluvčí zlínské univerzity Petra Svěráková.

„Pestrost letošních interpretů je opravdu obrovská. Návštěvníky rozvíří DJské duo Malalata ze slovenského projektu, který spojuje balkanbeats, romskou muziku a karibské reggae. Těšit se mohou ale také na zvuky undergroundu a garage rocku od pardubické kapely The May Revolution nebo na drum’n’bass sety od DJ Smaie. Ty budou to pravé ořechové pro opravdové fanoušky EDM stylu,” uvedl Tomáš Denk, manažer festivalu.

S koncerty si také návštěvníci vychutnají vyhlídkovou jízdu Zlínem, kterou mohou zakončit na afterparty od půl desáté večer, na níž je zaveze poslední party bus. Vstupenky, kterých je pouze limitované množství, mohou zájemci zakoupit přes webovou stránku shorturl.at/muLV5 nebo na místě v den festivalu.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně