Broučci se slétnou do Valašského muzea v přírodě

23.09.2022 15:33

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – V pátek 23. září se slétnou všichni broučci z daleka a blízka na setkání v Dřevěném městečku. Děti čeká lampionový průvod symbolizující cestu Karafiátových Broučků, který bude vycházet v 18.30 od hudebního altánu v parku.
„Po procházce parkem bude v areálu muzea připraveno loutkové představení, světelná show plná efektů a vystoupí cimbálová muzika ZUŠ Rožnov p. R. Montessori školka Na vlně představí hry se světly a stíny a stezku pro odvážné,“ pozval Jindřich Ondruš, ředitel muzea.

Program v Dřevěném městečku (vstup do muzea až s příchodem lampionového průvodu) :

Billův dům  - Cimbálovka ZUŠ Rožnov

palouk Dřevěného městečka - Divadlo Bořivoj: Dva Kašpaři, loutkové představení nejen pro děti, ve kterém si hlavní hrdina musí v nejrůznějších situacích poradit zejména svým „selským rozumem“

komorní amfiteátr – Histerky, nenechte si ujít oblíbenou světelnou show plnou tance a krásných efektů

palouk Dřevěného městečka - Zvířecí domečky v přírodě

Prosviť mi okénko - hra pro dvě děti s prosvětlováním obrázků, připravila Montessori školka Na vlně

park u bývalého vstupu do Dřevěného městečka - Očka ve tmě - stezka pro odvážné začíná v parku u potůčku u bývalého hlavního vstupu do muzea vlevo, baterky s sebou, připravila Montessori školka Na vlně
V průvodu bude k zastižení a společnému focení maskot akce brouk Prskavec. Vstup na akci je volný. Finančně podpořili: Ministerstvo kultury ČR ve spolupráci: Městská knihovna, Valašské muzeum v přírodě Rožnov p. R., ZUŠ Rožnov.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Valašské muzeum v přírodě