Benefiční fotbálek pomůže nemocným dětem

23.12.2021 10:26

OTROKOVICE - Tradiční benefiční fotbálek, který se odehraje na Boží hod vánoční, se uskuteční i letos. Síly poměří hvězdné sestavy - Výběr kraje a SK Baťov 1930. Tradiční, divácky velmi oblíbený zápas se uskuteční od 10 hodin ve Sportovním areálu Baťov.
„Benefiční fotbalové utkání je pořádáno každoročně a jeho hlavním myšlenkou je pomoci tam, kde je to potřeba. Tento rok fotbalisté společně s příchozími pomůžou rodinám malých dětí z Otrokovic, a to Ariance a Oliverkovi. Veškeré vybrané finanční prostředky obdrží ihned po skončení zápasu,“ informovala tisková mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.
V krajském týmu se objeví prvoligoví fotbalisté 1. FC Slovácko Lukáš Sadílek či Marek Havlík, FC Fastav Zlín kapitán Tomáš Poznar, Stanislav Dostál, FK Jablonec Michal Doležal, hráč polského Cracovie Krakow Jakub Jugas, bývalí fotbalisté Zlína jako Bronislav Červenka či Otakar Novák a mnoho dalších zajímavých fotbalových jmen.
Součástí benefičního utkání bude možnost zakoupit slosovatelný program za sto korun. Výtěžek z prodeje půjde na pomoc dětem. Výše příspěvku není omezena, přispět může každý libovolnou částkou, která bude po utkání předána oběma rodinám.
„Koupí programu budou lidé zařazeni do slosování o některou ze zajímavých fotbalových cen jako je například podepsaný dres Vladimíra Coufala z West Hamu United, dres slovenského reprezentanta Martina Koscelníka, dres FC Viktorie Plzeň a další zajímavé dresy, které věnovali fotbalisté z předních českých klubů,“ dodala tisková mluvčí.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: MěÚ Otrokovice