Autobusové zastávky budou od úterý přemístěny z Dolního náměstí do ulice Na Příkopě

17.04.2022 10:53

VSETÍN - Oprava komunikace v Tyršově ulici se příští týden posune do druhé fáze, což bude mít za následek uzavření křižovatky před budovami městského úřadu a České spořitelny včetně vjezdu na Dolní náměstí. V důsledku těchto změn budou od úterý 19. dubna na téměř měsíc přemístěny autobusové zastávky z Dolního náměstí do ulice Na Příkopě.
„Oprava komunikace v Tyršově ulici začala 21. března v úseku od křížení s ulicí Žerotínova po vjezd na Dolní náměstí. V tuto chvíli zde práce finišují. Od příštího týdne se stavební technika přesune do úseku od vjezd na Dolní náměstí až po budovu bývalé zastavárny. Přístup pro motorovou dopravu na Dolní náměstí tak bude možný pouze z ulice Mostecká,“ uvedla vsetínská tisková mluvčí Jana Raszková. 
„Z důvodu stavebních prací bude od úterý 19. dubna do neděle 15. května přesunuta autobusová zastávka Dolní náměstí (obousměrně) k prodejně Albert v ulici Na Příkopě. Po dobu uzavírky budou všechny spoje linek MHD ve Vsetíně vedeny po náhradní trase. „Informace pro cestující, tedy platné jízdní řády a směry linek, budou vyvěšeny na přenosných označnících. Žádáme cestující, aby dbali osobní bezpečnosti zejména v místě přesunutých zastávek vzhledem k hustotě provozu. Na spojích MHD mohou vznikat zpoždění,“ informoval Zdeněk Čablík, vedoucí provozní oblasti Vsetínsko společnosti Z-Group bus, která ve Vsetíně provozuje městskou hromadnou dopravu.
Vlastimil Langer
Zdroj: Městský úřad Vsetín

Ilustrační foto: Archiv SNZ