Radnice zve na Ples města Valašské Klobouky

21.01.2023 07:24

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Finále letošní plesové sezóny bude v sobotu 18. února patřit Plesu města Valašské Klobouky. A protože se zrovna jedná o poslední sobotu před Popeleční středou, tedy začátkem postní doby, bude mít společenský večer nádech slavnostního karnevalu v gala.
„Ples se koná v kulturním domě Klobučan a program odstartuje úderem 20. hodiny. Vstupenky jsou již v předprodeji v turistickém informačním centru a také online na www.kdklobucan.cz,“ informovala Lenka Zvonková, tisková mluvčí kloboucké radnice.
„Srdečně vás zveme na další ročník Plesu města Valašské Klobouky. K zábavě na parketu i mimo něj vám bude hrát kapela Joybox a program zpestří vystoupení taneční skupiny Oriana Dance ze Zlína. Můžete se také těšit na výbornou kávu, dezerty i ochutnávku vín v režii kavárny U nás kafe. A abyste si na ples uchovali vzpomínku, určitě nevynechejte fotokoutek, kde vám zhotoví na památku stylový snímek. Těšíme se na vaši účast a přejeme dobrou zábavu,“ pozval jménem vedení města místostarosta Jaroslav Baloušek.  
„Letošní ples bude lehce ladit na karnevalovou notu, a tak bude skvělé, když si dámy vezmou jako doplněk škrabošku a pánové třeba květ do klopy. Kdybyste ale doma vhodné ozdoby nenašli, nemusíte zoufat, na plese nebude o takové detaily ke garderobě nouze,“ nadnesla téma plesu Magdalena Raková, ředitelka Kulturního a vzdělávacího střediska Valašské Klobouky.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: MěÚ Valašské Klobouky