Tipsport se stal generálním partnerem zlínských fotbalových ševců

27.06.2022 07:45

ZLÍN - Tipsport, jeden ze zástupců českého kurzového sázení se od nadcházející sezony stává generálním partnerem zlínského fotbalového klubu a stane se zároveň i součástí žlutomodrých dresů minimálně na další tři sezony. Zástupci obou stran to stvrdili svými podpisy na zlínské Letné. 
„Velmi nás těší, že můžeme v našem klubu přivítat tak silné jméno na českém trnu, kterým Tipsport bezesporu je. Věříme, že toto spojení bude ku prospěchu obou stran a přinese jak klubu, tak fanouškům úspěšné sezony. Fakt, že s vámi chce tak stabilní společnost spolupracovat, je potěšující," řekl vicepresident klubu Zdeněk Grygera.
„Společnost Tipsport bude nosit titul generálního partnera FC Trinity Zlín a zároveň bude logo Tipsportu umístěno na dresech hráčů A-týmu, a to na přední straně společně s logem společnosti Climax. Stane se tak minimálně v dalších třech nadcházejících ročnících.
Motivaci k uzavření partnerství s FC Trinity Zlín vysvětlil marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík.
 „Jako největší česká sázkovka potřebujeme posilovat přítomnost v regionech. V některých krajích jsme vidět hodně, v jiných méně, středomoravský kraj je spíš ten druhý případ. Fotbal je mezi klienty Tipsportu nejsázenějším sportem, proto ho máme při regionální expanzi v prioritách nejvýš. Navíc Jižní Morava má obrovskou fotbalovou tradici a my chceme být její součástí. Zlín si vybojoval ligu i pro příští sezonu a jsme přesvědčeni, že s naší vydatnou podporou bude mít minimálně na klidný střed tabulky. Ale mužstvu budeme držet palce, aby s logem Tipsportu na prsou zamířil ještě mnohem výš. Uzavření generálního partnerství je ostatně dokladem toho, jak hodně Zlínu věříme,“ dodal Jan Čumpělík.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: FC Fastav Zlín