Občané se mohou zapojit do hodnocení krajské komunikace

03.02.2022 12:09

ZLÍNSKÝ KRAJ – Krajské dotazníkové šetření slouží k průzkumu stávající komunikace Zlínského kraje. Jeho cílem je zjistit, jaké informace z regionu obyvatele kraje zajímají a kde je nejčastěji hledají. Kraj zajímá také postoj lidí k hodnotám, které jej tvoří.
„Vnímáme zájem lidí o dění v kraji – nejen o aktuální rozhodnutí krajského vedení, ale i o novinky z regionu. Abychom si tento zájem ověřili a zjistili, odkud lidé regionální zprávy nejčastěji přijímají, připravili jsme dotazníkové šetření. Vyplnění dotazníku vám nezabere více než 10 minut a umožní vám dát najevo, co vás nejvíce zajímá a jakými komunikačními kanály chcete nejnovější zprávy sledovat,“ popsala Jitka Hlavačková, vedoucí Odboru Kancelář hejtmana.
Výzkumné šetření realizuje Zlínský kraj ve spolupráci s Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati. „Výsledky šetření by měly být známy v červnu a data Zlínský kraj využije pro nastavení své komunikace k občanům v příštích letech. Pokud máte i vy zájem se do dotazníkového šetření zapojit navštivte krajský web www.kr-zlinsky.cz, kde najdete dotazník online,“ dodala Soňa Ličková, krajská tisková mluvčí.

Vlastimil Langer

Zdroj a foto: Zlínský kraj