Nabídka zájezdů

13.03.2018 19:01

Kolegyně a kolegové,

Klub novinářů Zlínského kraje Vám nabízí účast na zájezdu do termálů a za poznáním. Je na Vás, který zájezd si vyberete, můžete se zúčastnit obou. Klub novinářů však uhradí člence/členovi Klubu pouze cenu jednoho. Rodinní příslušníci si cenu hradí sami. Cena je za dopravu. Vstupy atd. si platí každý sám. V případě zájmu o zájezd/zájezdy sdělte potřebné údaje do 30. dubna 2018 na e-mail: presszlin@volny.cz

TERMÁLY

Středa 13. 6. – Malé Bielice + královské město Trenčín, nejbližší termál

                         500 Kč, nad 50 let 480 Kč

odjezd trasa A+A1 v 6.00 hod. – Zlín - JS Billa parkoviště, Zlín - trolejbus. zast. U Zámku – směr město (+ 5 min.), Malenovice - křižovatka - trolej. zast. (+15 min), Kvítkovice – autob zastávka směr Napajedla (+20 min.), Napajedla – autob. nádraží (+25 min), Uh.Hradiště – Kaufland – výjezd na kruháč (+40 min.).
A1 +Uh.Brod - autob. nádr. (+65 min.) Nasedání po trase Březolupy - Bohuslavice - Zlín na dotaz v CK.  

Návrat do 19.00 hod.

Čtyřhodinové koupání v luxusních termálech na okraji Partizánského. Relaxace v křišťálově čisté minerální vodě o teplotě 38°C, která příznivě působí na pohybové ústrojí. Relaxační masážní vířivý bazén, odpočinkový bazén, venkovní relaxační bazén. V letním období otevřen venkovní areál plný atrakcí – divoká řeka, tobogány, klouzačky aj. Po cestě zpět dvouhodinová zastávka v historickém centru města Trenčína – památky centra, obchůdky, dominantní hrad, katův dům, cukrárny, kafírny.

Vstupné k 15. 2. 2018: dospělý 12 euro/4 hod., děti do 14 let a ZTP 8 euro/4 hod.

                                     záloha na klíč 1 euro (vše hradíte v pokladně v eurech) 

 

POZNÁNÍ

Neděle 27. 5. – Čachtice+svět miniatur Podolie+Piešťany, kouzelná místa Pováží   

                          480 Kč, nad 50 let 460 Kč

Odjezd v 7.00 hod. z Vizovic, další místa nasedání: Vizovice, Zlín, Kvítkovice, Napajedla, Kunovice, Hluk (časy a místa nasedání při placení)

Přejezd do Čachtic a výstup na zříceninu hradu Čachtice – dominantní stavba opředená pověstmi, která prošla v posledních letech rozsáhlými opravami. Prohlídka Parku miniatur v Podolie – modely slovenských hradů, zámků a vzácných kostelů v podobě, kterou měly v době své největší slávy – cca 60 modelů. Návštěva v lázeňském městě Piešťany – procházka po Kúpeľnom ostrově, občerstvení.

Návrat do 19.30 hod.

 

       

 

 

 

 

 

TERMÁLY