Fotbaloví Ševci odstartovali letní přípravu pod vedením trenéra Jana Jelínka

22.06.2021 15:55

ZLÍN - Ševci zahájí úvodní týden přípravy fyzickými testy, které čekají hráče ve čtvrtek a pátek na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci.

„Janu Jelínkovi se na startu přípravy hlásilo hned několik nových tváří. Z Baníku Ostrava příchozí Martin Fillo a Robert Hrubý. Z hostování ve slovenské Skalici se vrací Martin Nečas a z mládeže byli do A-týmu vytaženi záložník Adam Číž a útočník Libor Bobčík. V týmu je na zkoušce také jablonecký záložník Tomáš Cabadaj,“ uvedla tisková mluvčí fotbalového klubu Zuzana Molková.

Naopak chyběli obránce Petr Buchta a záložník Vakhtang Tchanturishvili, u kterých se řeší jejich budoucnost v klubu a momentálně mají individuální plán. U týmu dále nebude pokračovat ani dvojice hostujících hráčů. Dominik Janošek (FC Viktoria Plzeň) a Roman Potočný (FC Baník Ostrava) se vrátili do svých týmů. Na hostování do Líšně odchází Šimon Chwaszcz.

V pěti přípravných duelech bude tým ladit formu na nadcházející ročník Fortuna ligy proti mistrovi slovenské ligy Slovanu Bratislava či šestému celku AS Trenčín. Generálku na ligu obstará duel se Zbrojovkou Brno.
Vlastimil Langer

Zdroj a foto: FC Fastav Zlín