Divadelní soubor Masarykova gymnázia uvede premiéru komedie Jen žádnou paniku!

07.04.2024 08:47

VSETÍN - Jako každý rok i letos se chystají členové Divadelního souboru Masarykova gymnázia Vsetín představit pod vedením režiséra Miroslava Urubka vsetínské veřejnosti premiéru své nové hry. „V úterý 9. dubna v 19 hodin tak proběhne na jevišti Lidového domu premiér a komedie Jen žádnou paniku! z pera Didiera Kaminky,“ uvedla Jana Raszková, vsetínská tisková mluvčí.
Po sedmadvaceti letech se mladí divadelníci vracejí k osvědčené komedii, ve které v minulosti excelovali v hlavních rolích Zdeněk Trčálek a Lukáš Otevřel. Dnes si jejich role přisvojili Vojtěch Frňka a Martin Metelka ml. Společně se svými kamarády se od začátku školního roku dvakrát týdně scházejí na zkouškách a na úspěch svých předchůdců by rádi navázali v úterý 9. dubna v sále Lidového domu ve Vsetíně, kam vsetínskou veřejnost srdečně zvou. 
„Sam a Paul, dva kamarádi, se ocitnou v těžké finanční situaci a hledají cestu, jak z ní ven. Co všechno jsou schopni vymyslet a naplánovat, se dozvíte v této svižné francouzské komedii, ve které nechybí spousta překvapivých okamžiků a nečekaných zvratů,“ poznamenal Miroslav Urubek.
Pokud máte zájem strávit s gymnazisty příjemný večer, můžete si zakoupit vstupenky v předprodeji v turistickém informačním centru.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto:Městský úřad Vsetín