Černý pasažér napadl revizorku a skončil v rukou policie

15.04.2024 15:08

ZLÍN - K mimořádné události došlo v pondělí 15. dubna kolem 13:30 hodin v trolejbusu linky č. 6 u zastávky Malenovice-ZPS. Cestující bez platného jízdního dokladu fyzicky napadl a zranil revizorku Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice.
„Přibližně pětatřicetiletá revizorka DSZO při kontrole jízdních dokladů cestujících v kloubovém trolejbusu na lince č. 6 ve směru jízdy z Otrokovic do Zlína narazila na černého pasažéra. Ten se pokusil utéct a za jízdy se snažil použít ovladač nouzového otvírání dveří. Revizorku silně udeřil do hlavy a ramene a způsobil jí zranění,“ uvedl dnes Vojtěch Cekota, tiskový muvčí dopravní společnosti.
„Trolejbus zůstal stát v zastávce Malenovice-ZPS. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, pachatel byl předán policistům. Naši pracovnici přepravní kontroly odvezla z místa incidentu zdravotnická záchranná služba do nemocnice,“ informoval vedoucí dispečer DSZO Jan Tesař.
Kvůli napadení revizorky a následnému zásahu policie a záchranné služby musel být trolejbusový spoj na lince 6 od zastávky Malenovice-ZPS zrušen. Byl nahrazen jiným vozem až ze zastávky Náměstí Práce.
Vlastimil Langer
Zdroj: Dopravní společnost Zlín-Otrokovice
Ilustrační foto: Archiv SNZK